Dodano: 2006-11-08 14:57
już mi nie potzreba muzyki w tym momencie.... wystarczy mi "no, cześć..." w słuchawce telefonu i już wiem, do kogo głosisko należy :D ale ostatnio mi się rzuciło na Blind Guardian i Epicę, polecam :wink:
Dodano: 2006-11-08 17:58
| regis napisał(a): |
| w taki razie czekamy na udostępnienie zasobów :twisted: |
hehe, nadal jestem w trakcie
hehe, a pewnie to co wypiszę to będzie tylko malutka część
Pozdrawiam ^^
Dodano: 2006-11-08 22:30
W tym momencie pewno naplujecie mi pod nogi ale cóż - Blink 182 -> Adam's Song.... Atak poyatzm to wsyzstko y ostatniego albumu The Cure =]
Dodano: 2006-11-08 22:41
To może :twisted:
Britney Spears - Baby one more time
We must...
Dodano: 2006-11-08 22:53
| Frozen14 napisał(a): |
| To może :twisted:
Britney Spears - Baby one more time |
Myślę, że w pieiwn sposób by to na mnie zadziałało. Dół ustąpiłby u mnie miejsca białej gorączce i pewnie rozniosłabym źródło dźwięków tego cudnego utworu... Jakby na odtwarzaczu była jeszcze podobizna kochanego ministra edukacji, to myślę, że takie wyrzycie się mogłoby całkiem nieźle zrobić...
Ale ja już wolę Closterkeller. Dzisiaj rano miałam gorszy nastrój, bo po pracowałam całą noc, nie zdążyłam na czas do szkoły i strasznie chiało mi się pić (nie, to nie był kac, od kilku dni nie miałam w ustach nic z %), weszłam do sklepu, a tu co leci? Closterek! Od razu mi się nastrój poprawił. :D Jak po,yślałam, że ulubionych wykonawcw mozna usłyszeć nie tylko w specjalnie wyznaczonych dla nich miejscach, jak klimatyczne knajpy czy mój dom, , ale także w powszechnie uczęszczanym sklepie, zamiast zwyczajowych przebojów radiowych z serii pop, hh i inne... :twisted:
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-09 14:08
Na ten moment jak dla mnie Estranged w wykonaniu Ambeonu.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-09 14:11
BLACKFIELD - Cloudy Now
- Hello
- Lullaby
ale akurat teraz nie mam doła :twisted: to raczej kawalki na deszczowa pogodę jaką mam za oknem 8) I like it! :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-11-09 14:21
Ja powiedzmy, że krążę z łopatą nad dołem i zasypać go nie potradię, ale nie zamierzam też w niego wpadać, a w końcu siadam nad brzegiem i rysuję go - co akurat sprzyja ilostrowaniu książki, która jest nie za wesoła.
Jeszcze inne piosenki na doła - uluniome utory moich przyjaciół, te, z którymi wiążą się miłe wspomnienia... Od razu tak jakoś raźniej się robi. Z przyjaciółką, która mieszka kilkaset kilometrów ode mnie praktukujemy też słuchanie tych samych utworów o tej samej porze, co sprawia, że robimy to samo, osbieramy to samo zmysłami, możemy o tym porozmawiać - i już jakby ta odległośc prawie znikała. :) Xhoxiaż "prawie" robi wielką różnicę...
Dodano: 2006-11-09 15:54
oj robi robi..... :wink: na doła? w obecnym czasie... "ten kraj jest nasz i wasz....." :twisted:
Dodano: 2006-11-09 15:59
Fear the Clown "The color of blindness" ....Naprawde piękny i doskonały utwór na doła.....Najlepszy gdy pada deszcz......
Dodano: 2006-11-09 16:21
na dola zawsze lubilam słuchać MYSLOVITZ'A..... poprostu mam sentyment do tej szanującej sie kapelki...
Dodano: 2006-11-09 16:48
Nie tylko Ty... Chociaż Myslovitz czasem jeszcze bardziej mnie dołował, szczególnie, że dla mnie kojarzy się z osobą, ltóra przez długi czas była przyczyną moich dołków...
Dodano: 2006-11-09 17:54
Mnie juz teraz wszystko wnerwia albo dołuje...
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2006-11-09 17:58
Green Carnation - Two Seconds In Life
piękna epicka pieśń....
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-11-09 18:04
| Nightcreature napisał(a): |
| Mnie juz teraz wszystko wnerwia albo dołuje... |
<
rzytul> <głaszcze> <uściak>
Dodano: 2006-11-09 18:49
| Nightcreature napisał(a): |
| Mnie juz teraz wszystko wnerwia albo dołuje... |
już, już, pomagamy podnosimy z dołka.... Morganko! mamy Pana do wyleczenia :twisted: a ja polecam T.Love.... wg mnie lepszy niż Myslovitz (choć też lubię :wink: ) ale jakoś tak.... "Na samym dnie" jest świetne! :wink:
Dodano: 2006-11-09 18:54
Myslovitz lubię, szanuję, do T-kove'u tylko mam pewin sentyment i to też raczej do koncertów, a nie samej muzyki... Ale mniejsza o to. Pan niech wie, ze my tu jesteśmy i nie chcemy, by się nam tu dołowano (a same na takie forum weszłyśmy, he he. Misja?) Więc już, szeroki uśmiech! Nieeee, kiepski sposób podnoszenia na duchu. A niech tam... Po prostu jesteśmy z Tobą!
Dodano: 2006-11-10 13:10
jesteśmy i czymamy!!!! na doła jeszcze dobra jest "pszczółka maja" akcentu :twisted: muzyka weselna wywołuje u mnie takiego banana, że jak głup;ia siedzę i się chichram 
Dodano: 2006-11-10 16:44
He he, niezłe, chociaz może być denerwujące... : P
Dodano: 2006-11-10 16:45
Dodano: 2006-11-10 16:45
Dodano: 2006-11-11 11:59
w to nie wątpię, po prostu zdarza się :wink: ale jeszcze znalazłam cóś na doła : Rammstein "Mein Teil"..... nie wiem czemu ale jakoś nie mam ochoty się przy tym dołować. a teledysk.......<mniam :wink: >
Dodano: 2006-11-11 13:54
Jeśli chodzi o teledyski, to takie z ładnymi j-rockowcami... 
Dodano: 2006-11-11 14:06